בעיית כרס

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/08/2001 | 08:48 | מאת: אבי

הייתה לי בעיית משקל קטנה שקלתי 72 וכעת אני שוקל 64 ירדתי 8 קילו בחודש הבעייה היא שהכרס שלי נשארת ללא שינוי (כלומר בהתאם לגוף)

08/08/2001 | 17:02 | מאת: יפעת

האם אתה עושה ספורט? לא ידוע לי על אמצעי שיגרום לך להרזות דווקא בבטן ולא במקום אחר, ואולם, אם תחזק את שרירי הבטן שלך- היא תקטן כי השרירים יהיו חזקים ולא רפויים. כמו כן, פעילות גופנית תגרום לשריפת שומן קצת יותר סימטרית בגוף (ככה זה אצלי לפחות) ואז הפרופורציות בגוף יהיו יותר יפות. בהצלחה, וכל הכבוד על הירידה במשקל.

11/08/2001 | 11:55 | מאת: אדי מלמד

אבי שלום, למרות תשובתה החביבה של יפעת אני חולק עליה לחלוטין: תחשוב לדוגמא שבטנך הינה בלון מלא אוויר אולם דפנותיו מחוספסות במעט, כאשר אתה מוציא את האוויר במהירות אזי מעטפת הבטן מתכווצת ונהיית ג'לי. גוף האדם אינו יכול לשרוף יותר מ - 750 גרם שומן בשבוע, וכל השאר נוזלים. לכן כאשר ירדת 8 ק"ג בחודש אחד זה פשוט יותר מדיי, לא לאכול , מעט להרעיב את עצמך וללמוד כמעט ולא לאכול אניה מכתון להצלחה ובטח שלא לאורך זמן. אתה נמצא בבעיה כיום מפני ששיפולי בטנך נוזלים החוצה וזאת שלמראית עין אתה בחור רזה . יש עלייך כרגע לבצע מספר דברים: ראשית לאכול יותר מן הרגיל ולחלק כמות זו ל - 4 ארוחות לפחות. לבצע תרגילי כוח ובטן כל יום סבולת לב ריאה 3-4 פעמים בשבוע בדופק של עד 140 םעימות לדקה. אם כל זה לא עוזר תוך 30 ימים אזי צור עמי קשר ואנחה אותך לשלב הבא(הכרתי מספר מקרים כמוך ) בברכת הספורט

12/08/2001 | 09:09 | מאת: אבי

1. אדי הבעיה היא שסימני הצלוליטיס כאשר התאמנתי יום יום הופיעו בצורת צלקות באיזור המפשעה ובאיזור הכתפיים (אני פונה לרופא עור בעניין) 2.סיבולת לב ריאה 3-4 פעמים בשבוע בדופק של 140 פעימות לדקה על איזו פעילות ספורטיבית אתה ממליץ?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה