התחלת אימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/08/2001 | 19:54 | מאת: אביעד

שלום אדי ברצוני להתחיל להתאמן בתריאטלון לא מכבר עברתי בדיקות a.k.g שהראו שהכל תקין מבחינה בריאותית כ"כ בדיקת רופא כללית אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל מה המינון הנכון ואיזה סוג אימונים עלי לבצע אני בעל כושר טבעי אולם כרגע אינני נמצא בכושר כלל אודה לך מאוד אם תנסה לעזור לי למרות כלליות השאלה אביעד

07/08/2001 | 20:51 | מאת: אדי מלמד

אביעד, יש לי חבר תריאטלוניסט, קוראים לו אלעד , תאמר לו שאדי מלמד שלח אותך ושאל אותו בנושא, 803055-054 בהצלחה, מקווה שיעזור.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה