הליכה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/12/2000 | 16:44 | מאת: יפעת

שלום. גובהי 1.60 משקל- 60 ק"ג. אני הולכת 4 פעמים בשבוע כ- 7 ק"מ.וזו הפעילות הגופנית היחידה אותה אני עושה. ברצוני לרדת במשקל . מהו הזמן המומלץ לפעילות זו (בדר"כ לוקח לי כשעה וחצי) והאם עלי להוסיף עוד פעילויות כגון חדר כושר , אירובי , ריצה על מנת לרדת יותר מהר במשקל ? תודה, יפעת - 32

23/12/2000 | 22:48 | מאת: אדי מלמד

יפעת שלום, ראשית הליכה של 7 ק"מ הינה מצויינת, אם את אינך מרזה אולי הסיבה נעוצה בסוג הליכתך, כלומר הליכה רגילה או מהירה. בהליכה אני ממליץ ללכת מעט מהר, ולהזיע המון, כל 5 - 7 דקות לערך לנסות ללכת יותר מהר במשך 1- 1.5 דקות , ואם כל זאת לא עוזר , יש להוסיף מימד נוסף כגון אירובי. יש כמובן לשמור על תזונה נאותה, ולשתות המון מים. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה