מחלות לב ומערכת חיסונית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

09/11/2019 | 23:08 | מאת: חדוה

בת 23 אך שואלת כאן כי יש זה מום מולד. עברתי ניתוח להחלפת מסתם הריאתי לפני שנתיים עקב היווצרות של המסתם מולד. האם אני נחשבת בקבוצת סיכון למחלות שונות? *מתכוונת בכל מקרה לחסן בשפעת כי זה מגן עליי וגם על אחרים אך הכוונה שלי האם יש לי יותר סיכון לסיבוכים במחלה השפעת מאשר אדם ללא מחלת לב?

התשובה היא כן. לאחר תיקון או החלפת מסתם הסיכוי לסיבוכים בזמן מחלה ואפילו ויראלית עולה לכי להתחסן דר דן הדס

18/11/2019 | 11:09 | מאת: חדוה

תודה רבה! כפי שכתבתי התכנון להתחסן בכל מקרה והתחסנתי שבוע שעבר!!! רק תהיתי לגבי קבוצת סיכון. תודה על המענה!

בשמחה שמרי על הבריאות

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים