תוצאות אקג לבת 3.5 עם אורטיקריה חום וכאבי שרירים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

04/09/2019 | 13:34 | מאת: דיאנה

שלום דר׳ הבת שלי בת 3.5 נשלחה לאקג עכב אורטיקריה,חום,וכאבי שרירים. אשמח אם תוכל להסביר לי את תוצאות הבדיקה. Hr 133 זה תקין במצב כזה? תודה

שלום רב, HR הכוונה ל HEART RATE. דופק 135 לילדה בבגיל 3.5 שנים הוא דבר נורמאלי בברכה ד"ר דן הדס קרדיולוג ילדים מומחה

05/09/2019 | 04:54 | מאת: דיאנה

תודה על התשובה. מצרפת את התוצאות.  QRS 132 P -151 T 90 QRS(ms) 196 P(ms) 120 PR(ms) 136 QT/QTc (ms) 236/0 R-R (ms) 450 תודה.

דיאנה שלום, לנתונים שכתבת אין כל כך משמעות, אלה הנתונים שיוצאים מפלט מכשיר האקג, לפעים הם מדוייקים...לרב לא! במקרה שלך אני משוכנע שלא היות ו QTC היה אפס.... בכל מקרה נסי להעלות את האקג עצמו, וגם לתת יותר פרטים על מצב הילדה בזמן האקג(עירה,ישנה,בוכה,רגועה, חום וכדומה....)

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים