ילדה בת 3 עםASD לניתוח או צנטור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

09/04/2019 | 16:24 | מאת: עדי

שלום רב, לילדתי יש ASD שמצריך צינטור, אנחנו לא גרים בארץ אך ארצה לעשות את התהליך בארץ ורציתי לשאול מה התהליך על מנת שאוכל להתארגן בהתאם. זאת אומרת, כמה זמן בין בדיקת רופא סופית לקביעת תור לניתוח ומה הזמן נחלמה? תוך כמה זצן ניתן לטוס וכו' דרך אגב בבדיקה שנעשתה פה עם קרדיולוג מקומי הוא אמר שההחלטה אם זה יהיה צנטור או ניתוח תלויה ברופא המנתח

עדי שלום, הייתי ממליץ לקבוע בטלפון תור לאחד או יותר מהמרכזים עם יכולת צינתור וניתוח. להגיע עם בתך לתור ולקבל החלטה באם מדובר בניתוח או צינתור ואז לקבל את כל המידע הפרטני בבית החולים בו את מעוניננת לעבור את הפרוצדורה. לחזור למדינה בה את נמצאת ולהמתין שם לתור הצינתור/ניתוח ואז לחזור שוב לפרוצדורה עצמה ולזמן ההחלמה. בהצלחה ד"ר דן הדס קרדיולוג ילדים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים