דופק איטי דפיברילטור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

04/04/2019 | 21:24 | מאת: קלימו

שלום דוד שלי בן 59 עבר בעבר אוטם שריר הלב רציתי לדעת הדופק במנוחה שלו הרבה פעמים 48-58 האם זה תקין ? רוצים להשתיל לו קוצב דפיברילטור בגלל הדופק שהוא מתחת ל60 ? יש לו גם אי ספיקת לב 30 אחוז השתלת דפיברילטור זה בגלל הדופק הנמוך? או בגלל דברים אחרים אציין שהוא לא ספורטאי....

קלימו שלום, הפורום הנ"ל מיועד לקרדיולוגיית ילדיםץ הדוד שלך בן ה-59 צריך להיות מטופל בקרדיולוגיית מבוגרים. אנא פנה לקרדיולוג המטפל במבוגרים לצורך המשך בירור וטיפול בברכה, ד"ר דן הדס קרדיולוג ילדים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים