תרופה דופק תופעות........

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

02/04/2019 | 21:53 | מאת: דן

שלום אני בן 29 והמליצו לי על פרולול ברקע אירועי סינוס טכיקרדיה רבים תוצאות בדיקות דם תריסיות שתן צילום חזה ועוד סדרת בדיקות תקינות הדופק הממוצע שלי הוא 84, הרבה פעמים גם סתם ככה 100-130 קצת חושש מנטילת התרופה מתופעות לוואי שלה כי אף פעם לא נטלתי כדור להורדת דופק. מה גם שכעת אני מטופל בקלונקס האם קלונקס יעיל בכלל? יכול לעזור להוריד דופק וכאלו שקורה אירוע טכיקרדי, רופא כללי נתן לי את זה אחרי שעבר על האנזנמה הרפואית שלי .קצת חרדתי או האם בכלל הקלונקס יכול להאיץ לי תדופק ?

דן שלום, פורום זה מיועד לטיפול בקרדיולוגיית ילדים אנא התייעץ עם קרדיולוג המבוגרים שלך בברכה, ד"ר דן הדס קרדילוג ילדים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים