אקו לב רגיל אקו לב במאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

30/03/2019 | 13:42 | מאת: שליו

שלום אני כנראה יעשה בדיקת אקו לב השאלה שלי אליך באקו לב במאמץ חוץ מהקטע של המאמץ אני יקבל את אותה בדיקה גם של אקו לב הרגיל במנוחה ? פלוס העניין של המאמץ ? אקו לב במאמץ זה הבדיקה גם של אקו לב במנוחה ? או שזה לא אותה בדיקה ? כי אני רוצה לעשות תאקו הרגיל לבדוק את מבנה הלב ושאר הדברים, ואז חשבתי לעשות כבר אקו במאמץ כי עושה ריצות ספורט השאלה אם במאמץ אני יקבל תאקו הרגיל גם שבודקים תמבנה לב וכו' תודה מראש על התשובה

שליו שלום, תיאורטית בדיקת אקו לב במאמץ כוללת אקו לב במנוחה + מאמץ אולם ברב המקומות בדיקת אקו לב במנוחה יותר מקיפה כאשר מתבצעת לא כחלק מאקו לב במאמץ. מקווה שהובנתי נכון... ד"ר דן הדס קרדיולוג ספורט

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים