תוצאות אקג לילדש בן 3

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

29/11/2017 | 09:30 | מאת: יהודית

נכדי בן 3 עם אפילפסיה ומקבל תרופות אך עדין לא מאוזן נשלח לאקג ואלה התוצאות: ecg whithin normak limits negativ T wave in right precordial lead-juvenile pattern אשמח לשמוע חוות דעתכם

יהודית שלום רב, תיאור האק"ג הינו תקין לחלוטין. (WITHIN NORMAL LIMITS ) בילדים לפני גיל ההתבגרות(JUVENILE) יש ממצאים כמו היפוך גלי T בחיבורים הימניים(RIGHT PRECORDIAL LEADS ) ולכן כאשר המערכת מפענחת את האקג נרשם המשפט הנ"ל מאחל בריאות שלמה, בברכה, ד"ר הדס

30/11/2017 | 04:42 | מאת: יהודית

תודה רבה

בבקשה

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים