קושי בהליכה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

06/01/2015 | 00:24 | מאת: מירי

שלום רב. כיצד ניתן לסייע לגבר כבן 75 הסובל מפסאודו גאוט בברכיים ומדיסקופטיה בעמוד שדרה ועקב כך מתקשה מאד בהליכה? יש לציין שמדובר באדם סכרתי. תודה.

שלום מדובר בשתי מחלות נפרדות והדבר החשוב ביותר להבין מה הגורם העקרי להגבלה בהליכה וכאבים ,האם המקור הינו גבי ואז טיפול אחד מומלץ לעומת כאב הנובע מפגיעה סחוסית בברך ואז הטיפולך הינו אחר הטיפולים מתחלקים לשמרניין וניתוחיים אך קשה להעריך מה הגורם העיקרי לפגיעתו סכרת לרוב אינה מגבילה טיפולים אורטופדיים בתנאי שהיינה מאוזנת תודה

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך