גידול בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

09/02/2015 | 10:49 | מאת: פרי

לפני כ4 שנים גילו באקראי במיפוי גוש בברך . הרופא טען שאין לגעת ומה שחשוב זה שלא יפרוץ את העצם. מזה מספר חודשים יש לי כאבים בברך ,מה שלא היה, במיפוי חדש כתוב דגש בקלקנאוס תחתון שמאל(פאסייטיס) ריכוז בולט באיזור טיביו ביפולרי בברך שמאלית (חבלה? מאמץ? ארטיריטי?) להמשך בירור כמו כן שינויים ניוויניים בכפות רגליים שאלתי :מה המשמעות? למי לפנות להמשך בירור . רופאת המשפחה לא ממש יודעת כיוון. תודה פרי

חד משמעית לפנות לאורטופד יבדוק ויעריך את מצבך, במידת הצורך ישלח אותך להדמייה נוספת

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך