כף רגל ברך ירך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

17/10/2016 | 21:34 | מאת: אור

אני מאמנת כושר. רצה רוכבת על אופניים ומרימה משקולות. מעבירה שיעורים דינמיים משולבים. סובלת מכאב חצור בכף הרגל בכריות בין 3-4 מרגיש נוראי קשה לדרוך בבוקר. מחמיר כל הזמן. שורף מאד. כמו לדרך על עצמות שמתפרקות לי ברגל כמו משהו חד. חום זרמים. לאחרונה מגיע גם לעקב שכואב מאד. ועכשיו גם ברך שמאל בכפיפה על רגל אחת. ומפרק הירך בעכוז תיכון שמאל גם ימין קצת כואב שמאל מאד מאד. דוקר שורף. בלחיצה נורא. מרגיש שזה במותן. דקירות חמות במרכז המפרק... אשמח לעצה ? עשיתי פיזותרפיה ואין הקלה רק החמרה. הפסקתי לרוץ לעת עתה. עושה כמה אימונים. משקולות. מדרגות.. תלוי בכאב..

ערב טוב הכאבים בכף הרגל יכולים להתאים למספר פגיעות ביניהם תופעה הנקראת מורטון נוירומה ,בנוסף יכול לנבוע מעומס יתר על עצמות הכף רגל ( שבר מאמץ ) , כאב הנובע מכריות הכף רגל ( מטאטרסלגיה ) או בכלל כאב מוקרן מהגב הבעיה בכאבים בכף הרגל שהם משפיעים על אופן ההליכה ובכך יכול לגרום לכאבים במפרקים כגון קרסול ברך ירך וגב . רק בדיקה יסודית יכולה להפריד בין הבעיות השונות , בנוסף הדמייה תואמת כמובן בברכה וחג שמח דר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים ורפואת ספורט המרכז הרפואי תל אביב

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך