הרגשת שריפה ברגל, בשוק

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

02/08/2016 | 09:36 | מאת: אורן

שלום, אתחיל מזה שכבר 5 וחצי חודשים אני לוקח כדורי ראוקטן, הגיל שלי הוא 22. בזמן הליכה מואצת או ריצה שניסיתי מס' פעמים, אני מרגיש שריפה בשוק, בין הקרסול של כף הרגל לפיקה של הרגל. השריפה היא חזקה מבפנים וגורמת לי לפעמים לקושי תקין בתזוזה של הרגל. מרגיש כאילו שמו לי גל עשן בתוך העצמות... רציתי לדעת ממה זה נובע? האם יכול להיות דלקת? או שזה קשור לכדור שאני לוקח? נאמר לי שאסור לבצע פעילות ספורטיבית מואצת בזמן לקיחת הכדור ראוקטן, אבל האם זה קשור לכך? או שזה מעיד על משהו אחר? אני לא רוצה לחכות עם זה ולהצטער אחרי זה שלא טיפלתי בזה בזמן. אודה לתשובה, המשך יום טוב

לרוב ארועים של שריפה בשוק נובע מפגיעה עצבית ( מרכזית או פריפרית ) לעיתים גם תרופות יכולות לגרום לפגיעה דומה . ממליץ ברור עי נוירולוג

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך