התנגשות ברך לברך במשחק כדורגל.

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

30/11/2020 | 18:18 | מאת: אנונימי,שחקן כדורגל

היי לפני כמה ימים היה לי משחק כדורגל רשמי של ליגה. במשחק אני ועוד שחקן נתנו ספרינט בעוצמה מאוד חזקה אל הכדור בשביל להגיע ראשון אליו ראשון לפני היריב. יצא מצב שהתנגשנו ברך ברך, לאחר מכן כשזה קרה נפלתי על הריצפה ולא יכלתי להמשיך במשחק. הרגל שלי רזה וכאב לי נורא. קראו לחובש בגלל שלא יכלתי לעמוד על הרגל והוא שם לי דבר שנקרא ice spray וגם תחבושת אלסטית. עכשיו אצלי המבנה של הפיקה נוטה הצידה. לאחר המכה הרגשתי המון כאבים והיום כמה ימים אני מרגיש טוב יותר רציתי לדעת אם יכול להיות מצב שהברך זזה מהמכה או שהמבנה זז? או שזה רק מכה ייבשה ? אולי צריך לעשות צילום? אשמח לתשובה זה מטריד אותי מאוד...

ערב טוב קשה להתרשם מהסיפור מה קרה , יתכן ופרקת הפיקה והיא נוטה הצידה אבל יותר הגיוני שהנפיחות מעוותת את מבנה הברך אם לא כואב לך זה כנראה רק נפיחות , אם יש כאבים חזקים יכול להיות שיש שבר קטן או דומה ואז צריך צילום בכל מקרה במידה ואין שיפור תוך מספר ימים בודדים ממליץ פניה לאורטופד מומחה +\- צילום בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך