קרע מניסקוס צד חיצוני

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

30/11/2020 | 18:01 | מאת: עדי

שלום ד׳ר אובחן לי קרע במניסקוס חיצוני ועתידה לבצע בדיקת mri כניראה הקרע גדול . רציתי לדעת בבקשה איך זה משפיע לכאבים באזור השוק ומידי פעם הכאב מחמיר ועולה לכיוון אזור הירך.יותר לכיוון הירך.רציתי לדעת הבקשה איך זה מתקשר אחד לשני. תודה עדי

ערב טוב קרע במניסקוס יכול להקרין כאב עד אמצע השוק בצד החיצוני , לגבי כאבים בירך זה יחסית נדיר , יתכן וזה נובע מהליכה לא נכונה או צליעה שפיתחת , או מגורם אחר כמו בעיה במפרק הירך , בשריר הארבע ראשי או בעיה הנובעת מהגב . ממליץ בדיקת אורטופד מומחה להבנה כיצד הכל מתקשר אחד עם השני . בברכה דר נמרוד שניר

30/11/2020 | 18:08 | מאת: עדי

שאלה נוספת מה משמעות המילים- *אנטרולטרלי *מדיולטרלית

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך