שחיקת סחוס בברך העם יעזור לי

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

20/05/2020 | 16:58 | מאת: דוד

יש לי חור בברך ומכתש 7מ'מ בברך העם השתלת סחוס תעזור אני בן 43 האורטופד 1 אמר צריך השתלת סחוס האורטופד 2 אמר שהוא לא יודע עם יעזור לי 2 האורטופדים בדקן אותי בברך עשיתי בעבר מיקרו שברים בגלל ocd לפני 11 שנים ולפני 6 וחצי שנים ניתוח hto

ערב טוב פגיעה סחוסית היינה פגיעה מורכבת והצלחת הטיפול תלויה בהרבה גורמים , כולל מיקום הנגע , גודלו , עומק הפגיעה בסחוס , ציר המפרק , האם נלווה גם חסר עצם ועוד . אחד הטיפולים שעברת הינו מיקרו שברים אך ישנם עוד טיפולים רבים ( שתלי סחוס עם עצם ממקור עצמוני או תורם , השתלת תאי סחוס , שינוי ציר של הברך וטיפולים נוספים כגון זריקות מסוגים שונים . כל מקרה לגופו ככה שיש צורך בבדיקה מקיפה ומעבר על הדמייה והחלטה משותפת , לכל טיפול יש יתרונות וחסרונות וההחלטה בסוף היינה משותפת של המטופל והאורטופד . בברכה דר נמרוד שניר אורתופד מנתח מומחה ברפואת ספורט והחלפת מפרקים מנהל היחידה להחלפת מפרקים מרכז רפואי תל אביב ( איכילוב )

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך