גיד הפיקה.............

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

23/11/2019 | 17:52 | מאת: נהוראי

שלום אני בן 16 ואני מתאמן שנה בחדר כושר ולפני חודש התחילו לי כאבים בשני הברכיים והלכתי להיבדק לפני שבוע וגיד הפיקה בשני הברכיים התעוות לכיוון החיצוני של הברך ואני צריך להתחיל פיזיותרפיה. השאלות שלי הם האם זה עלול לפגוע לי בצמיחה לגובה? אני יכול לחזור להתאמן עם משקלים על שרירים שהם לא הרגליים כמו חזה,ידיים כתפיים,וגב ואם כן תוך כמה זמן אני יכול לחזור להתאמן על רגליים בחזרה. תודה מראש.

לא ברור לי מה הכוונה התעוותות של גיד פיקה אבל בכל מקרה - עבודה על פלג גוף אחר אינו משפיע על ברכיים לגבי החזרה לעבוד על רגליים זה מאד תלוי מה הבעיה בברכה דר שניר

24/11/2019 | 19:26 | מאת: נהוראי

הכוונה דלקת בגיד הפיקה עקב עומס ולחץ על הברכיים במהלך אימוני רגליים עם משקלים השאלה הכי גדולה האם זה יכול לפגוע לי בגדילה לגובה?

לא

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך