תחושת כבדות בירך ימין

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

28/08/2019 | 18:01 | מאת: not improtant

שלום, התחלתי להרגיש סוג של תחושת כבדות באזור של הירך הימני שלי, זה מאוד מפריע לי ללכת בצורה יציבה ונורמלית.. אני מרגיש את זה בעיקר אחרי שאני הולך (אפילו פחות מקילומטר אני כבר מרגיש תחושת כבדות כזאת בירך ימין), הקטע שזה לא כואב.. השאלה מה אפשר לעשות בנידון כדי לפתור את זה?

ערב טוב תחושת כבדות של הירך יכול לנבוע ממספר רב של גורמים , בינהם בעיה ממקור השריר , חולשה וכבדות על רקע עצבי , ולעיתים תפקוד לא תקין דל מפרק יכול להתבטא בכבדות , חוסר גמישות או אי נוחות . מקור הבעיה יכול לנבוע מהגב תחתון ממפרק הירך או משרירי הירך ממליץ בדיקת אורטופד מומחה בתחום . לאבחון וטיפול בבעיה . אשמח לעזור לך לפתור הבעיה בברכה דר נמרוד שניר אורטופד מומחה מנהל היחידה להחלפת מפרקים ( ירך וברך ) מרכז רפואי תל אביב.

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך