צילום ברך ופענוח והאם יש עוד משהו?

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

28/06/2019 | 08:18 | מאת: מירי

בת 22 בד"כ בריאה ללא מחלות עקב כאבי בברך בזמן פעילות ספורטיבית הופנתה לצילום ובו אובחן בברך ימין הודגם NOF בטיביה פרוקסימלית . הרופא נתן פיזיותרפיה ואמר שהכל תקין האם יש מה לעשות ו/או בירור נוסף מעמיק יותר?

NOF דורש מעקב לבד בקשר לכאב בברך יש למצוא הסיבה לכך במידה ואין אבחנה לאחר לקיחת א מנסה , בדיקה וצילום ניתן להתקדם להדמיה יותר מתקדמת אך ברוב המקרים אין הדבר נדרש . בברכה דר המרוד שניר מנהל היחידה להחלפת מפרקים ( ברך וירך ) החטיבה האורתופדית , מרכז רפואי תל אביב

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך