גמישות יתר בברך ימין...

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

29/04/2019 | 15:37 | מאת: רון

היי שלום הנני סובל מזה כמה שנים בכאבים בחלק החיצוני של הברך מצד ימין כאשר אני רץ מעל 10 דקות או כאשר מופעל עומס על הברך. בבדיקת mri ולאחר בדיקה של מומחה ברך בכללית עלו הממצאים הבאים: hoffa impingement knee acl שלמה עם ציסטה סיניובאלית קטנה יישור יתר של הברכיים,גמישות יתר הערות: נא לפטור מספורט ,קפיצות ,ריצות וכן מעבודה פיזית. הומלץ על פיזיוטרפיה. הנני משרת במילואים באופן פעיל ביחידה קרבית ולנוכח הממצאים אני מעוניין להוריד פרופיל ולהשתחרר משירות קרבי. האם לנוכח הממצאים רופא הגדוד יכול לערער על ההמלצות? האם אוכל לגשת לועדה רפואית ולהוריד פרופיל? תודה מראש רון

ערב טוב בכל מה שקשור לרפואה צבאית , פרופיל ומגבלות בשרות צבאי יש לפנות לגורמים הרשמיים בצבא. בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך