כאב משולש ירך/מפשעה/ברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

16/06/2016 | 10:29 | מאת: היפכונדרית:)

התייעצות בוקר טוב, לפני כחודשיים יום בהיר אחד, התחלתי להרגיש בצד שמאל של הירך והשוק תחושת צמרמורת וקצת נימול בהמשך הופיע גם כאב נקודתי בין המפשעה לירך ומאחורי הברך. ביקרתי אצל אורטופד שנתן ארקוקסיה ל-10 ימים ואכן הכאב פחת(לא נעלם) במקביל התחלתי פיזיוטרפיה אך עדיין אני מרגישה את המקום. אם הייתי יודעת בוודאות שזה קרע או משהו עצבי עקב תנועה לא נכונה הייתי נרגעת. פתאום קפץ לי לראש שאולי מדובר פה במחלה שאפילו מפחיד אותי לכתוב את שמה. מה המלצתך? תודה

על פי התיאור קשה מאד להבין ולאבחן מה הבעיה במידה והכאב ואי נוחות נמשכים ממליץ בדיקת אורטופד חוזרת , במידת הצורך להוסיף הדמייה . בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך