פגיעה בברך שמאל בעקבות נפילה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

09/10/2018 | 02:46 | מאת: שירה

לפני 11 יום נפגעתי כהולכת רגל מהתנגשות עם אופניים. בעקבות הפגיעה נחבלתי חזק בברך שמאל. יש קושי וכאב לקפל את הברך אבל לא להחזיק משקל על הרגל. יש נפיחות באזור כיפת הברך ומעליה והפצע עוד לא הגליד לחלוטין. היה שיפור בטווח התנועה מאז הפגיעה וכעת אני יכולה ללכת בצורה כמעט תקינה אבל לא לעלות במדרגות. אני לא מרגישה שיפור משמעותי בכמה ימים האחרונים ורציתי לשאול כמה זמן צפויה החלמה? האם יש מה לדאוג וללכת לרופא/לבקש לבצע בדיקות מסוימות?

את צריכה להבדק עי אורטופד חבלה אחרי 10 ימים צריכה ברובה לחלוף בברכה דר שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך