קרע במיניסקוס בצילום MRI

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

05/09/2018 | 09:27 | מאת: דןד.ב.

שלום. בבדיקת MRI בברך ימין נמצא קרע במיניסקוס סביר להניח שאותו ממצא יהיה בברך שמאל כי הכאבים והתופעה זהה בשתי הברכיים. האם קרע מחייב ניתוח . או יש טיפול אחר, הכאבים כבר 8 חודשים בלתי נסבלים גם בשעת שינה. ושאלה אישית. האם אתה מנתח בהסכם עם כללית פלטיניום. תודה

בוקר טוב קרע במניסקוס ב mri לא אומר שחייבים ניתוח , אל ישנם מצבים בהם הטיפול היחידי שיעזור היינו ניתוח יחסית קטן וזעיר פולשני - ארטרוסקופיה של הברך . הסימפטומים בגין קרע במניסקוס יכולים להיות מגוונים מכאב ואי נוחות מינימלית ועד מגבלה גדולה מאד בתפקוד , כולל כאבים עזים , מגבלה בטווחי הברך נפיחות ואפילו מצבים בהם הברך ננעלת בזווית מסוימת ולא משתחררת. הטיפול השמרני מאד מקובל בקרע במניסקוס במצבים מסוימים ובמצבים מסוימים נזדקק לבצע הניתוח . לגבי כיסוי ביטוחי - מבקש ליצור קשר עם המרפאה שלי. ( טלפון ניתן למצוא באינטרנט) בברכה דר שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך