הרגשה מוזרה בברך שמאל ..

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

01/05/2018 | 18:09 | מאת: גונסון

שלום אני בן 29 בריא בדרך כלל. בשבוע האחרון יש לי הרגשה קצת מוזרה בברך שמאל , מין כאב ממש חלש ועמום , או יותר תחושה של קצת תפוס. אין נפיחות והכאב שלא יודע אם אוכל לקרוא לזה כאב הוא ממש חלש . אין היסטוריה של חבלה כלשהי. יכול להיות משהו רציני בגילי? או שאולי צריל לחזק את השרירים ברגליים כי אני לא ממש מפעיל אותם. תודה

01/05/2018 | 18:11 | מאת: גונסון

אציין רק כי לפני 5 חודשים עשיתי מיפוי עצמות בגלל כאב בכף הרגל שכבר עבר לגמרי , והכל יצא תקין.

שלום , קשה מאד להתרשם מהאי נוחות שאתה מתאר בברך, בגין זה שנמשך רק שבוע הייתי מחכה קצת ורואה האם מחמיר או משתפר במידה ומחמיר - בדיקת אורטופד ברך , במידה ומוקל הייתי לא דואג מחכה להחלמה מהירה . בברכה דר נמרוד שניר מנהל היחידה להחלפת מפרקים ביהח איכילוב , מומחה ברפואת ספורט והחלפת מפרקים ( ברך וירך )

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך