קרע ברצועת הברך וניתוח

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

04/03/2018 | 00:20 | מאת: ליאור

שלום אני בן 16 משחק כדורגל בקבוצה .. לפני חצי שנה נפצעתי באימון ולפי הMRI יש לי קרע ברצועת MCL לאחר חודש וחצי מהפציעה התחלתי עם ריצות כמובן שטופלתי אצל פיזיותרפיסט ובאחת הריצות הרגשתי שעוד פעם הרצועה נקרעה ועד עכשיו בערך 3 וחצי חודשים של פיזיותרפיה זריקת PRP וטיפולים אין התקדמות במצב של הרגל והרופא החליט לראות באורתוסקופיה ואם צריך לעשות שחזור לMCL .. רציתי לדעת במקרה של שחזור של הMCL כמה זמן השיקום לוקח ועד שאוכל לחזור לפעילות מלאה ולשחק בקבוצה שלי והכל ?

קרע של mcl לרוב מחלים לבד במידה ואין החלמה ועדיין ממשיך עם חוסר יציבות מדיאלי , צריך שיחזור עם שתל מתורם או עצמוני ההחלמה לרוב לוקחת בין 9-12 חודשים , לחזרה לספורט מלא . בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך