צילום ct פענוח והבנה מה הלאה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

04/02/2018 | 15:29 | מאת: אני

עשיתי צילום ct כל הממצאים לשמחתי תקינים מאחר שנשלחתי לברור של מולטיפל מיאלומהוגילוי נגעים ליטיים. הממצאים שלא תקינים: בשומן חופה של ברך מימין בסמוך לקרן קדמית של מינסקוס לטרלי מודגמת מלאות בגודל 1×1.6 ס"מ. לסיכום, מלאות בשומן איפרה-פטלירי של ברך מימין, טיב של הממצא לא ברור . מומלץ המשך בירור ע"י MRI כולל הזרקת גדולוניום. לציין שכבר תקופה ארוכה אני בובלת מכאבים בברך וקושי לישר אותה. מה זה אומר ולאיזה רופא אני אמורה לקבוע תור, המטולוג, ראומטולוג, או אורטופד? תודה לרופא

ממליץ ביצוע mri דרך קופח החולים ( הפנייה על ידי אורטופד) , ופנייה לאורטופד עם הדיסק ותשובה. בהתאם לממצאים יפנה אותך לרופא הנכון בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

04/02/2018 | 15:58 | מאת: אני

רציתי לדעת אם זה אומר דלקת או קרע? כבר מתקשרת לקבוע תור לאורטופד. תודה

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך