פענוח MRI לבת 37......

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

13/09/2017 | 08:54 | מאת: שלי

היי סובלת מספר שנים מכאבים הולכים ובאים בברך להלן תוצאות הבדיקה בצקת לשדית באמיננציה של הטיביה וגם בחלקו הפנימי של 2. לא הודגמה ציסטה ע"ש בייקר. הדגמה תקינה של מפרק פטלו - פמורלי. .PCL 3. הדגמה תקינה של עבה עם שינויים בצקתיים מתקדמים. לא הודגם קרע בעובי מלא. ACL 4. אין לראות שינויים בגידים קוואדריצפס ופטלרי. 5. הרצועות הקולטרליות ללא שינויים פתולוגים. 6. מניסקוס מדיאלי ולטרלי ללא שינויים פתולוגיים עד שיהיה תור לאורטופד, תוכלו להסביר לי את תוצאותיה בבקשה? תודה ויום טוב

מפורטים מספר דברים שיכולים להסביר הכאב , צריכה להיבדק לזהות מקור הכאב בבדיקה ובשיחה ואז להשוות לMri . בברכה דר שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך