טיפול בקרע בלברום ירך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

14/06/2017 | 11:29 | מאת: מיכל

לאחר נפילה סובלת מכאבים במפשעה. אורתפד בדק ואמר ככל הנראה קרע בלברום. שלח ל MRA/ האם הקרע יכול להתאחות בעזרת טיפולי פיזיותרפיה?

שלום זה שיש קרע לברום לא אומר שזה בגין הנפילה , להרבה אנשים בריאים יש קרע לברום כאבים לאחר נפילה יכולים לנבוע מסיבות מרובות אם באמת הכאב נובע מקרע בלברום אז טיפול פיסיוטרפי הוא נכון לעשות ממליץ בדיקת אורטופד עם ההדמיה בברכה דר שניר נמרוד מומחה לרפואת ספורט החלפות מפרקים ברך וירך

14/06/2017 | 15:05 | מאת: מיכל

אם אינני רוצה לעבור ניתוח אלא לטפל בשלב זה בפיזיורתפיה, האם יש טעם בביצוע ההדמייה כעת? ובכלל, קרע בלברום יכול להתאחות בעזרת פיזיורתפיה?

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך