ניתוחים

דיון מתוך פורום  ניתוחי ילדים

14/01/2015 | 09:56 | מאת: עמי

רצינו להתייעץ בנוגד לילד בן 7 אשר נולד עם ספינה ביפידה. שמענו על האפשרות לעשות בניתוח אחד גם פרוצדורה שנקראת מיטראפונוף לניקוז השתן וגם פרוצדורה שנקראת מאלוני לניקוי המעיים. באיזה גיל מומלץ לעבור את הניתוח? ממה שקראנו באינטנט יש עניין לחכות שהגוף יגדל וכן שילד מבוגר יהיה יותר נכון לשמור על היגנייה וכו'. כמו כן, האם יש ניתוח זמני שניתן לבצע כעת ובעתיד לעשות את הניתוח הגדול.

14/01/2015 | 12:22 | מאת: ד"ר רן שטיינברג

עמי שלום. ניתן לבצע מיטרופנוף וניתוח דמוי מאלון באותה העת, אבל צריך להסביר לכם במה הדברים כרוכים, אשמח לחיץ... לגבי ניתוח שפותר את הבעיה מין היסוד? היום ידוע שרק התערבות תוך רחמית יכולה לפתור את הסיבוכים הקשים. בהצלחה רן

מנהל פורום ניתוחי ילדים