שערה הפוכה

דיון מתוך פורום  ניתוחי ילדים

22/12/2015 | 05:24 | מאת: לורן כהן

שלום לרופא.. אני בת 15 ולדעתי יש לי שערה הפוכה בטוסיק יש לי שם בלוטה מתנפחת ואז מתפוצצת ויורד לי דם ביחד עם משהו לבן, כל הטוסיק שלי אדום ושורף אני שמה קרם שלא משפיע בכלל חפרתי על זה באינטרנט פול והראה לי שזה זה ... יש לי גם עצירות וכאבי בטן כל פעם לא יודעת אם קשור.. יש לי את זה כבר שנה ומשהו ועכשיו זה נהיה יותר מגרד וכואב לפעמים כשזה מתנפח.. לא הלכתי לרופא כי אני מתביישת שהוא יראה כי אני קצת שמנה ואני כבר ילדה גדולה וזה ממש בתוך הטוסיק קצת מעל איפה שיוצא צרכים צריך להזיז וליגוע ואני לא רוצה ואני מתביישת ואני גם מפחדת כי עושים ניתוח על זה קראתי באנטרנט.. השאלה שלי היא מה יקרה אם אני לא יטפל.. כי אני מתביישת ממש ממש ואני דואגת.. הבקשה שלי שתכתוב לי מה לעשות ושלא אצטרך ללכת לרןפא.. תודה רבה!!

27/12/2015 | 14:43 | מאת: ד"ר רן שטיינברג

שלום לורן קראתי את מיכתבך, ואכן יש פה בעיה. קודם כל, אין קשר בין עצירות לתופעה שיש לך. לעניין עצמו, מה שיש לך ניקרא פילונידל סינוס שמידי פעם מזדהם והופך לאבסס (כיס מוגלה) שמתנקז באופן עצמוני. לגבי הפתרון, קיים היום ניתוח מאוד פשוט!! שאינו כואב כלל. באם לא תטפלי, בעיה קטנה עלולה להפוך לבעיה גדולה!. המיקום של הנגע הזה ממש לא בעייתי גם לבחורה ביישנית, מדובר ממש בגב התחתון (ככה יהיה לך קל יותר להתיחס לזה). תקשיבי לורן, קבעי תור לכירורג ילדים ואני משוכנע שתראי שהשד אינו נורא כל כך. בהצלחה.

28/12/2015 | 07:35 | מאת: לורן כהן

אם תוכל כם לענות לי מה קורה אם אני לא יטפל? איזה בעיה גדולה זה יכול לעשות האם אפשר למות מזה אם לא מטפלים..

15/05/2016 | 15:37 | מאת: אלמוני

לורן שלום תאמיני לי שהרופאים ראו מקרים רבים כמו שלך וגם הרבה יותר גרועים, והם לא מתרגשים מזה. בשום אופן אל תימנעי מטיפול. המקום עלול להזדהם ובסוף יצטרכו לאשפז אותך ולטפל טיפול מסובך יקר וכואב. אז בכל מקרה יטפלו בך, ורק את תסבלי יותר... קדימה. תבקשי מההורים לקבוע תור כפי שד"ר שטיינברג המליץ

מנהל פורום ניתוחי ילדים