נגישות
נגישות

הידרוצלה לילד בן 13

דיון מתוך פורום  ניתוחי ילדים

01/11/2015 | 18:03 | מאת: אבי

לבני בן ה13 יש הידוצלה גדולה מזה מס' חודשים . ארולוג ילדים שבדק אותו ממליץ על ניתוח . האם יש סיכונים בניתוח זה ? האם כדאי לקחת רופא פרטי לניתוח כזה ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום אבי הידרוצלה גדול לילד בן 13 שנים צריך להיות מנותח!. מדובר בניתוח פשוט ושיגרתי. כל כירורג ילדים או אורולוג ילדים, ביצע כבר כמה מאות של ניתוחים מהסוג הזה. הסיבוך העקרי מהניתוח יכול להיות זיהום. שאר הסיבוכים מאוד נדירים. מבחינת מורכבות הניתוח? אין הצדקה לפנות לרופא פרטי.

03/11/2015 | 16:15 | מאת: אבי

מנהל פורום ניתוחי ילדים