התעוררות קבועה בלילה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

08/09/2016 | 09:08 | מאת: Yaara Rozner

שלום, בת חמישה חודשים (יונקת) הולכת לישון בסביבות 19:30 לאחר טקס שינה. מתעוררת בין 1:00 ל 2:00 בלילה, אוכלת ונרדמת מיד. מתעוררת שוב תמיד ב5:00 בבוקר. לעיתים נדירות נרדמת חזרה ולרב מתחילה לצרוח ולהשתולל וקשה מאוד להרגיעה. האם ייתכן שרעבה? מה עוד יכולה להיות הסיבה להתעוררות הקבועה הזו? יש לציין שהיא נרדמת לבד במיטתה ללא שום גורם תלות וגם לא מוצץ.

האם בחמש כשמתעוררת מקבלת הנקה ואחרי מתחילה לבכות?

08/09/2016 | 17:03 | מאת: יערה

לא. ניסיתי במשך מספר ימים להחזיר אותה לישון ללא הנקה כי שיערתי שבגילה לא אמורה להתעורר יותר מפעם בלילה להנקה אבל ההתנגדות שלה לא פחתה. ביומיים האחרונים הנקתי אותה והיא חזרה לישון מיד אחרי ההנקה כמו בהתעוררות הראשונה ( לא תוך כדי הנקה אלא במיטתה). משום מה אני עדיין לא בטוחה שההתעוררות היא מרעב ...מה דעתך?

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות