תאומים בני 11 חודש מתעוררים בלילה בממוצע 3-4 פעמים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

11/11/2014 | 00:35 | מאת: אלבינה

שלום, התאומים שלי בני 11 חודש היו רגילים לאכול בלילה כי לא היו נרגעים לא עם מים ולא עם מוצץ. מתעוררים בלילה במוצע 3-4 פעמים. עד לפני שבוע ניסיתי לא לתת להם אוכל בלילה בכלל וראיתי שהם התחילו לקבל את זה ומרגיעה אותם עם מוצץ וטפיחות בגב. אומנם קמים עכשיו בתדירות יותר קרובה (כי כנראה הם מצפים שאני יביא להם את המנה שהיו רגילים לאכול 120 מ"ל) הם אוכלים מנה אחרונה ב20:00 אחרי מקלחת מביאה להם מוצץ אומרת להם לילה טוב וסוגרת את הדלת הם נרדמים לבד. וקמים שוב ב 00:30, 3:00, 4:30,וכן הלאה איך אפשר להקל על המצב או לשפר אותו באיזה שהיא דרך אשמח לתשובה כי זה מאד כבר מתיש ולא מוצאת פתרון תודה מראש, אלבינה

תאומים בני 11 חודשים שהולכים לישון ב 20:00 יכולים לקבל אוכל ב 00:30 וב 4:30 תתחילי עם ההתעוררות של 3:00, כמו שעשית ללטף לתת מוצץ להרגיע בדרכים שהן לא מזון, כאשר יהיו מסודרים על השעות הנ"ל ולא יתעוררו שוב בשעה 3:00 תוכלי להתחיל להפחית את השעות האחרות בהדרגה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות