שינת תינוקות איך להרדים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

12/07/2019 | 21:18 | מאת: טליה

שלום בתי בת שנה- ישנה איתנו במיטה , יונקת הנקה מלאה ואינה במסגרת; עוד חודשיים יוחס לה אח ולכן החלטנו להעביר אותה לחדר שינה שלה. חשבתי להפסיד להניק אותה בלילה- ולתת לה להרדם לבד כשאני לידה, מרגיעה רק במילים וליטוף. נאמר חי שזה יותר מדי ושכדאי לי להרדים אותה בהנקה במהלך הלילה ורד אז להעבירה למיטה. אחכ להפסיק הנקה ולתת לה להרדים עצמה לבד. מה נכון? אגב היא אינה לוקחת מוצץ ובקבוק בלילה תודה רבה

את יכולה לעשות מה שנראה לך לנכון ומה שאת רואה שמתאים גם לך וגם לבתך. אם התחלת כבר להרדים אותה במיטה הייתי ממליצה לך להמשיך. בגיל שנה אינה אמורה להתעורר בלילה להנקה. את יכולה להניק אותה לפני השינה ואז להניח אותה במיטה ולהיות לידה. אם מתעוררת במהלך הלילה ללטף, להיות לידה ולא להניק, כמובן שבגילה גם להסביר לה חשוב מאוד. בהצלחה

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות