הפחתת הנקת לילה. בת 6 חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

02/04/2019 | 15:02 | מאת: נטלי

שלום רב, בתי בת 6 חודשים, התפתחות תקינה ואפילו מאוד מהירה, כבר יןשבת וזוחלת. ישנה מסודר במשך היום. התחלנו עם מוצקים ( כרגע רק צהרים) וחוץ מזה הנקה מלאה. בתי מתעוררת כמעט כל שעתיים להנקה בלילה ( ישנה 12 שעות במפרצון לידי) אני מנסה קודם כל עם מוצץ אבל היא לא נרגעת ממנו. יש לך עצות איך אפשר להוריד את כמות ההנקות? חוסר השינה מתחיל להפריע לי אבל אני מעוניינת להניק עד שהיא אוכלת באופן מלא מוצקים (10 חודשים עד שנה ) תודה רבה!

האופציות הן: 1.לתת לה לבכות 2-3לילות לנסות להרגיע בכל דרך אבל ללא הנקה ואז היא תלמד שבלילה אין רק במהלך היום. 2. לתת לה בקבוק (חלב שאוב) ולראות שזה לא רק עניין הקרבה אלייך אלא באמת אוכל. יכול להיות שהיא צריכה אותך ואז היניקה היא רק תירוץ. 3. פחות מומלץ שינה משותפת שכך היא איתך במיטה והגישה שלה לשד קלה עליה ועלייך. וכמובן להמשיך בדרך הנוכחית היא גם אופציה ולזכור שזה בכל זאת זמני.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות