ביעותי לילה??? כיצד לנהוג

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

19/04/2017 | 15:42 | מאת: דניאלה

שלום, בתי בת השנה ושלושה חודשים, לפני כחודשיים גמלנו אותה מאכילה לילית, עבר יחסית בסדר, בלילות הראשונים היינו ערים אך לאחר מספר לילות השתפר. בלילות האחרונים החלה פורצת בבכי בלילה הנמשך גם כשעה. ב 3 לילות אחרונים קרה ברצף אך בשעות שונות (חצות, 2 ו 4 בבוקר) משתוללת במיטה וממש בוכה בצרחות. קראתי מעט שייתכן ומדובר בביעותי לילה,האם ייתכן כי קורה ברצף לילות??כיצד עליי לנהוג ובעצם כיצד אדע שוודאות שזה מה שקורה ולא משהו אחר שמפריע לה. אודה למידע בנושא. תודה

לפי התיאור אכן אלה יכולים להיות ביעותים החשוב לדעת האם כאשר צורחת במיטה ואתם ניגשים אליה העיניים פקוחות והיא יוצרת קשר איתכם או שצורחת מתוך שינה? זה בעצם ההבדל בין ביעות לחלום מפחיד. אם כל הדברים האחרים נבדקו כמו טיטול מלוכלך, רעב,צמא, עקיצות, מוצץ וכו' ונמצאו תקינים אפשר להניח שזה ביעות. אך לצערי כל עוד זה לא מתרחש באותה שעה קצת קשה לשבור את המעגל. אם כן היה מתרחש כל לילה באותה שעה הפיתרון לבצע הערה חלקית כחצי שעה לפני שזה קורה. מקווה שתתגלה התעלומה. לילה טוב.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות