ללה, אם את עדיין בארץ...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/05/2001 | 23:37 | מאת: מישהי

היי! המון תודות על התגובה החמה אתמול! את ואביב עשיתן איזה קסם, החזרתן את החיוך לשפתיי. מה הטריק? אפשר ללמוד? :-)) צפירת הרגעה: אני בסדר, המשבר עבר, אני שוב על המסלול לשחרור מהמחלה ה - #!$%*@&ZZ#??!! הזו. רציתי להספיק ולאחל לך נסיעה מ-ד-ה-י-מ-ה !! מקווה שתהני מכל דקה. פאריס נהדרת, יש כל כך הרבה דברים יפים לראות בה! אפילו סתם לצפות באנשים ברחוב יכול להיות מרתק. חוץ מזה, פאריס היא, כידוע, עיר האהבה... (אהמ... לא נפרט בעניין מעל גלי האתר) בקיצור- סעי, תהני, וחזרי אלינו בריאה, שמחה ומלאת אנרגיה! חיבוק גדול ממני אלייך , חזרה.

16/05/2001 | 23:38 | מאת: Angel

תארתי לך את הקבוצה שהייתי בה לבקשתה של טלי בהצלחה

16/05/2001 | 23:55 | מאת: מישהי

קראתי את הודעתך על הקבוצה. נשמע שלא היה לך קל... אני מקווה שהבנות בקבוצה יהיו עם מוטיבציה להבריא, להתקדם. בסה"כ- זו קבוצה של נשים, כמה שנים אפשר עוד לבזבז על מחלה?! קצת מפחיד, אבל... נראה איך נסתדר...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית