השפעת הליתיום על בעל בעיות נפשיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/05/2001 | 11:54 | מאת: ליאת לוי

אבי מאושפז במחלקה הפסיכיאטרית בבי"ח תל-השומר עקב דכאון. לאחר חודש וחצי של אשפוז תוך מתן כדורים הוחלט להוסיף ליתיום לרשימת התרופות. אודה לקבלת אינפורמציה על השפעתו (הן החיובית והן השלילית) בהתבסס על מקרים שונים. בכבוד רב, ליאת לוי.

16/05/2001 | 20:33 | מאת: ד"ר אורן קפלן

ליאת שלום ראשית, אני מציע שתשוחחי על הנושא עם הרופא המטפל שלך. הוא יוכל לתת לך את התשובות המתאימות ביותר. השפעת הליתיום היא נושא רחב, ותוכלי לראות סקירות שונות בנושא באינטרנט אם תקלידי את המילים Lithium and depression הטיפול מתאים לסובלים ממניה דפרסיה ודורש מעקב רפואי קבוע. בברכה ד"ר אורן קפלן

16/05/2001 | 21:27 | מאת: ג'ף

לד"ר אורן קפלן שלום, האם לליתיום יש משקל בטיפול בסוגים מסויימים של סכיזופרניה ? תודה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית