שאלה לגבי מעבר דירה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/03/2015 | 23:34 | מאת: איריס

היי, אני ממש בדילמה, אני חייבת לעזוב דירה שהיא ממש כבר לא מתאימה לי ולילדיי (אני גרושה כבר כמה שנים, האבא לא בקשר), ואין היצע ליד בית הספר שהילדים ילמדו בו. והשאלה שלי אם להתקרב לאמא שלי שזה גם קרוב לעבודה או להמשיך לחכות כדי שהילדים לא יעזבו הכל ויתחילו מהתחלה. אני יודעת שזה אולי נשמע משהו לא מסובך אבל קשה לי לנתק אותם מהחברים ומצד שני אנחנו כבר לא יכולים להישאר בדירה שיש לה כל כך הרבה בעיות.

שלום איריס, זה עניין של שיקול מחושב וקבלת החלטה שרק את והילדים יכולים לקחת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית