אביב ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/05/2001 | 08:29 | מאת: אליאן

קוקו ,בוקר טוב עולם... איפה נעלמת אתמול בלילה ? אני רגילה בבוקר לקרוא את הדברים שלך... אני מקווה שנכנסת למיטה וישנת שינה טובה... כיתבי מה קורה איתך ואיך את מרגישה... ניקנור שולחת חיבוק גדול וגם אני :-) שיהיה לך יום נפלא.. ביי ביי

16/05/2001 | 08:47 | מאת: אביב

היי אליאן, ובלה צועקת "פינוקיו חכה לי, פינוקיו חכה לי..." אז חכו לי, רק ערב אחד לא הייתי, מצטערת, יש לי הרבה לילות ללא שינה להשלים, האמת היא שנכנסתי למיטה כבר בעשר, וישנתי כמו איזה פגר, שלא נדע... איזה שינה טובה ומצוינת זו היתה... הלוואי על כולנו, הלוואי כל לילה... חוץ מזה הכל בסדר, התאוששתי, חזרתי לעצמי, והכוחות חזרו אלי. שיהיה יום מקסים, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית