הוראות הפעלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/03/2015 | 08:45 | מאת: אורי

כמו בפשע מתוכנן היא השאירה הוראות אפילו לגבי הקבורה שלה והמצבה שלה. כתבה את המתכונים שאילתרה כדי שהילדים יוכלו להמשיך ולאכול את האוכל שלה. היא היתה גם טבחית מעולה. רק לי אין הוראות הפעלה ואני לא בטוח שאני יודע בכלל מה לעשות עם כל זה. את הבן הצעיר הניקה עד גיל 3 והוא מחובר לגוף שלה לריח שלה. כל תקופת האשפוז הבאתי לו חולצות עם הריח שלה והוא ישן איתם אבל עוד מעט הריח יגמר מהחולצה האחרונה ומה אז... הבת לובשת את הבגדים שלה מתבשמת בבושם שלה ולפעמים נדמה לי שהיא חזרה והכל היה חלום רע. ההורים שלה מרוסקים מבחינתם נגמרו החיים למרות שהשאירה להם מכתב מפורט מלא אהבה וביקשה שימשיכו בחיים שלה. כמו בחיים גם במוות לא עשתה חשבון עם אף אחד מה הטעם היתה אומרת להוכיח את ההורים על ילדות קשה זה מה שהם ידעו והם עשו את המקסימום. היא היתה אמא מדהימה ובת מסורה ותמיד אוזן קשבת לכולם עזרה לכולם ואני אומר את זה כי זו האמת ולא אידאליזציה של אחרי. ואיך כל זה בסוף קם נגדנו הבגידה הזו בי במשפחה ובארבעת הילדים שגידלה ואהבה והיתה מסורה להם כל כך. אני מודה לכם על התגובות והחיזוקים. אורי

12/03/2015 | 10:06 | מאת: נעמה.

אורי, הכאב שלך כל כך נוגע בי, אולי במיוחד בגלל שקצה החוט של הכאב של עמליה, ששזור כל כך בחייך וכעת מלופף סביבם, נגע לתקופה קצרה גם בי. מרגישה אותך צועד במרכז זירת הפשע, אוסף נפגעים, ראיות, ועוד לא יודע איך אתה עצמך משתלב ביניהם. תודה על השיתוף, תודה שאיפשרת לנו מבט חטוף על החוויה שלך. נעמה.

הי, כמה מורכבים הם הדברים... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית