לסתם מישהי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/05/2001 | 17:49 | מאת: Angel

אני הייתי בכמה פגישות קבוצתיות כמו זו שאת שוקלת להצטרף אליה. לי זה אמנם לא התאים בכלל, אבל אני אומרת את זה כי בדקתי את זה וזה לא עשה לי טוב(ולא מבחינת תחרות מי יותר חולה,אלא תחרות מי יותר "חזקה" ולמי "פחות כואב" ,בזו הייתי המנצחת הקולנית תמיד). אני רק יכולה לומר שהם מאוד מאמינים בדרך הזו של הטיפול הקבוצתי, וכדאי לך לנסות לראות אם זה מתאים לך. דוקא מזכרוני,האנורקטיות היו היותר שתקניות בקבוצה,אבל אולי זה היה מקרי...הן לא ממש שתפו במשקל ובצומות, וגם המנחה,אם הוא באמת טוב,לא מאפשר את זה. אז תנסי,מקסימום תעזבי. בהצלחה

15/05/2001 | 18:07 | מאת: מישהי

האמת היא שכבר פניתי אליהם. זה לא שאי אפשר להתחרט, אבל החלטתי לתת לעצמי את הצ'אנס הזה. צדקת, לעזוב תמיד אפשר! :-) בכל מקרה, תודה על תגובתך.

15/05/2001 | 21:29 | מאת: Angel

בבקשה...

15/05/2001 | 23:18 | מאת: טלי וינברגר

אנג'ל, החויה של טיפול קבוצתי שכזה נשמעת מעניינת, בעיקר מתוך השקפת העולם שלך. אולי תספרי על החויה? טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית