לטלי - השיר...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/05/2001 | 15:35 | מאת: אביב

היי טלי, והנה השיר החדש של ארקדי דוכין, יפהפה בעיני ומוקדש לך - "כי אני בודד בודד אבל חשוב לי שתדעי את הופעת פה מולי ברגע בו כמעט איבדתי את עצמי ועל זה מגיע פרח אחד לך אחד לי השיר הזה מוקדש לך סימה בשבילך אקטוף כוכב סימה שאותי הקסימה ונמצאת איתי עכשיו ועל זה מגיע פרח אחד לי ואחד לך כשכבים האורות והמוזיקה הזאת נעלמת לה פתאום מגיע זמן לחלום שהבוקר החדש יהיה מתוק כדבש כשנרדמת לה הערב זה הזמן שתחלמי על שמיים בהירים נסיכות ואבירים ואז הבוקר החדש יהיה מתוק ממש תראי אני עצוב עצוב קשה לי לפעמים ורע ומה שבכל זאת חשוב שבשבילי את היחידה ועל זה מגיע פרח אחד לך אחד לי השיר הזה מוקדש לך סימה בשבילך אקטוף כוכב סימה שאותי הקסימה ונמצאת איתי עכשיו ועל זה מגיע פרח אחד לי ואחד לך כשכבים האורות והמוזיקה הזאת נעלמת לה פתאום מגיע זמן לחלום שהבוקר החדש יהיה מתוק כדבש כשנרדמת לה הערב זה הזמן שתחלמי על שמים בהירים נסיכות ואבירים ואז הבוקר החדש יהיה מתוק ממש תראי אני בודד בודד" טלי יקרה שלי, אין לי מושג מאיפה, אבל את הופעת מולי, באמת כשכמעט איבדתי את עצמי, כשכמעט היה כבר מאוחר מדי, לפעמים אני עצובה, ולפעמים רע וממש קשה לי, אבל כשכבים האורות, והמוזיקה נעלמת, אפשר להתחיל לחלום באמת, על שמים בהירים, נסיכות ואבירים, וגם על עוד דברים, ואז הבוקר הבא יכול להיות מתוק מדבש. תודה שאת נמצאת איתי גם עכשיו, וכשתצטרכי מישהו שיקטוף לך כוכב, תשלחי אותי, אבל בינתיים, קבלי פרח ושיר... אביב.

15/05/2001 | 15:44 | מאת: אביב

טלי בעצם, פה יש רק את השיר, אבל גם הפרח יגיע, בהקדם... אביב.

15/05/2001 | 19:53 | מאת: אביב

טלי, סליחה על הצחוק ההיסטרי, אבל גם זה קורה לי, אין לי מושג מה היה כל כך מצחיק, אבל תודי שמשהו בכל זאת היה מצחיק. בכל מקרה זה עשה לי טוב, לא הפסקתי לצחוק לעצמי כל הדרך... לילה טוב, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית