לרחל ואביב- בנות חמודות !

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/05/2001 | 14:40 | מאת: אליאן

היי, הבוקר הזמנתי טכנאי טלוויזיות כדי שיכוון את הטלוויזיה... יש שם כפתורים שאני לא מבינה בהם ,אז במקום להתעצבן הזמנתי אותו לסדר את זה ! מה דעתכן ? פשוט לא ? מה שלומכן ? אני מרגישה קצת יותר טוב ומחכה כבר שיום ראשון יעבור ואיתו גם וועדת ההחלטה. אימל'ה איזה פחד... אני מחפשת דרכים להירגע... חשבתי אולי לעשות ויפסאנה באיזה חור נידח... או אולי להזמין חדר במנזר השתקנים.... או אולי לצלצל למסטר רייקי שלי ולבקש שתדבר עם החייזרים שלה... או שבעצם אני יודעת ! אני אבקש משתיכן שביום א' בשעה תשע וחצי בבוקר תעמדו דום שתיכן למשך חצי דקה לאות הזדהות ותמיכה ... סתםםםםם, אני צוחקת ! כל הרעיונות האלו יוצאים מתוך לחץ. אבל ברצינות עכשיו ! באמת, ביום ראשון תחשבו עליי... ובכלל תחשבו עליי כי בטח יהיו עוד ימים כאלו... הרי זו רק ההתחלה... אתמול היו לי דקירות בחזה בצד שמאל ועכשיו הלב ממהר לאן שהוא... יהיה בסדר ! באהבה רבה !

15/05/2001 | 15:04 | מאת: אביב

היי, אני עומדת ביום ראשון ב- 9:30, לא חצי דקה, חצי שעה, ומחזיקה אצבעות ומתפללת רק בשבילך, בטוח מישהו למעלה ישמע ויקשיב ויענה. מבטיחה. וכדי להרגע, קצת יוגה, קצת נשימות עמוקות, מוזיקה קלאסית, אחר כך סיגריה וקפה, ובתקוה יהיה בסדר, ואם לא תקראי לי, בשניים בטוח נצליח. ב ה צ ל ח ה ביום א', אנחנו פה איתך, בשביל החיזוקים, בשביל לתת קצת כוחות כשקשה. ואל תשכחי בערב, חידה, אני מחכה לזה. אביב.

15/05/2001 | 16:31 | מאת: אביב

ודרך אגב, חשבתי על זה קצת, ואני בעד הרעיון של לפתוח שלושתינו משרד ייעוץ. נראה לי שזה קטע שיילך מצוין... :-) אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית