מזון לנפש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/02/2015 | 13:24 | מאת: נטע.

אודי, אני רוצה לשתף במשפט שהמטפל שלי אמר לי לאחרונה, הוא אמר: "יש לך ממני כמה שרק תרצי... את תחליטי מתי את שבעה". הוא התייחס לנושא הקשר בין הפגישות. אני תמיד מפחדת שזה ילקח ממני. מפחדת שאחד מחבריו הפסיכולוגים (אולי אתה...), יגידו לו: "אתה חייב לשים לה גבולות".... " אתה חייב להחזיר את הטיפול לפגישות"... אבל אם הטיפול היה מוגבל רק לפגישות עצמן, הוא לא היה יכול להתקיים. אני חייבת אותו גם בין הפגישות... אחרת - מרגישה נטושה ומרגישה מוות. אני כל כך פגומה. צריך לטפל בי כמו בתינוק. אני מתביישת בזה מאוד. מתביישת אפילו לכתוב את זה. הייתי רוצה להיות עצמאית. מתי אני אהיה עצמאית? נטע.

הי נטע, הפחד - כבודו במקומו. השובע - כמו שנאמר לך, את תגידי מתי די לך. ואת התשובה לשאלה מתי תהיי עצמאית אפשר להקיש משתי הקודמות... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית