פריזמה והנקה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/05/2001 | 12:43 | מאת: מעיין

האם ידוע באיזה שבוע של ההריון עליי להפסיק לקחת פריזמה (נוטלת כעת 2 כדורים) על מנת שאוכל להניק? תודה

15/05/2001 | 15:42 | מאת: רוית ניסן

למעיין שלום. חשוב מאוד אם את בהריון לידע את הפסיכיאטר שרשם לך את התרופה בכדי לדעת שאינה פוגעת בהתפתחות העובר ולא תיפגע בעתיד בהנקה. באיזה שבוע את נמצאת? האם זהו הריון מתוכנן? בכל אופן- מזל טוב ושיהיה בהצלחה. רוית.

27/05/2001 | 21:42 | מאת: מעיין

מה זה השאלה המפגרת הזאת "האם זה הריון מתוכנן"? בטח שהוא מתוכנן! בכל אופן תשובה לשאלה האם ניתן לקחת פריזמה בהריון לא קיבלתי,ואשמח לקבל דיעה מפסיכיאטר או רופא מוסמך בפורום הזה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית