ל-angel

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/05/2001 | 09:28 | מאת: בילי

תתעודדי. הבוקר רק התחיל. היום יכול להיות כל כך יפה. ותאמיני לי גם אני נאבקת עם הרגשות רעות כמעט כל בוקר ,ואני חושבת שבגלל שאני חושבת על כמה שרע לי ,אז זה משפיע לי על כל היום. לספר לך משהו מצחיק שהתחלתי לעשות כל בוקר? - כשאני קמה וההרגשה שלי רעה, אני מתחילה לשיר לעצמי שיר שמח במיוחד ( כמו " איזה יום שמח לי היום- איזה יום"). להגיד את האמת - פעם אני מנצחת ,ופעם זה לא עוזר ואני נשאבת למטה למטה עם כל הרע. אבל שווה לנסות! אז שיהיה לך יום מקסים בילי

15/05/2001 | 12:37 | מאת: Angel

תודה:) אני מתעודדת לפעמים זה מרפה לרגעים פה פגשתי מישהו נחמד,פה הגעתי להארה חדשה שמעולם לא היתה לי... וכל מיני כאילו רק שבימים האחרונים אני מרגישה כאילו שום דבר בחיים שלי לא מרגיש כלום,לא שווה,חסר תועלת. אני לא מרגישה את עצמי כאילו אני לא חיה.אנ מנסה לשים את ההקאות מאחורי לפחות לתקופה הזו,ואני פשוט מריחה את הזכרונות על הידיים שלי...ולא יעזור כמה אני אקרצף אותן בסבון. להתעורר כל בוקר למציאות הזו שאומרת "את בבית למרות שאת שנאת כל רגע וסולדת מהדמויות בו.את בבית כי רק בלי מלחמת הקיום הזו את מסוגלת לעבוד ולממן טיפול" ושאני קמה בבוקר אני רק מחכה שהיום הזה יעבור לא מצליחה לשיר שירים. אבל ליד אנשים , בעקר אמא שלי, אני צוחקת ומאושרת ומתפרעת. אני שנאת אפילו את הדאגה המינימלית..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית