טלי פרידמן...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/05/2001 | 20:58 | מאת: Angel

עוד 40 דקות בערך אני אדע אם אני צריכה לחפש לי מטפלת אחרת או לא... כנראה שכן,האמת שהכנתי את עצמי לכך היום יש לה את כל הסיבות לא טווח הגילאים שהיא מתמחה בו, מקרה שהיא בעצמה אמרה שמרתיע אותה קצת להכנס אליו ושהיא לא בטוחה,היא בטח בצדק גם דואגת כלכלית וכו וכו וכו... האמת שגם אני דואגת כלכלית...אני עובדת אמנם אבל זה קשה... כבר שלחתי היום הרבה אימילים לכל מיני ארגונים ומכונים ...ביקשתי המלצה לפסיכולוגית(יותר זול וכבר יש לי 2 הערכות מצב). באמת שנמאס,אם אני בחיים לא אמצא כלום?זה מתחיל קצת להלחיץ...

14/05/2001 | 21:31 | מאת: Angel

טוב,כנראה שלא ילך... היא בלבלה אותי לגמרי לא הבנתי כלום היא הבטיחה שהיא תעשה לי בקרוב "סדר" בדברים אבל היא אמרה משהו על ,בנוסף אליה,פסיכותרפיסטית פעמיים בשבוע... אז אני לא הבנתי,היא לא פסיכותרפיסטית?(בנוסף לכך שהיא פסיכיאטרית) דיברתי בטלפון ,עם עוד פסיכולוגית והיא הפחידה אותי היא אמרה לי "אם את באה אלי את צריכה לדעת-אני עקשנית, אני לא וותרנית, אני מערבת את מי שצריך אם צריך". אח"כ היא אמנם נסתה לרכך את ההלם ושעשעה והצחיקה אותי קצת, אבל למה כולן אומרות לי שהן לא יכולות לבד...? כל מי שדיברתי איתה רוצה דיאטנית,רוצה שאני אלך עם דרכה עד הסוף ואסמוך עליה... איפה אני? לא שואלים אותי? יש לי עדיין פגישות עם המטפלת שלי,אבל תעזרי לי לחפש אחרת ליתר ביטחון... תגידי,אני כזו דוחה? למה הן נרתעות מלטפל בי?

14/05/2001 | 21:38 | מאת: Angel

טלי...אם הן חברות? אני יודעת שזה נשמע רעיון מטורף...אבל פתאום נזכרתי ששתיהן גרות באותה עיר...ושביקשתי מהראושנה שתפנה אותי למישהי אחרת היא אמרה לי שיש לה חברה-שותפה פסיכולוגית... אוי ואבוי...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית