לאליאן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/05/2001 | 18:53 | מאת: נסים

איך את עוברת את הימים הללו.. לפני ההחלטה? כולם כאן מודאגים נסים

14/05/2001 | 20:33 | מאת: אליאן

היי, תודה גם לך על הדאגה... איך אני עוברת ? ממש לא יודעת ! מרוב עצים לא רואים את היער, ומרוב צרות אין זמן כמעט לחשוב אבל כשאני מגיעה לכאן,למקום המוגן הזה לרחל לאביב לצוות המיקצועי... אני מגיעה למנוחה ולנחלה.... ובסופו של דבר הלחצים משתחררים והכל יוצא.. הבכי ,הכאב וגם השימחה והצחוק ! אז שוב תודה גם לך ולהתראות !

15/05/2001 | 23:53 | מאת: נסים

היי אליאן אני מבין שהימים קשים. פתאום משהו שיחלת לו קורה. כעת עלייךלהתמודד עם ישום ההחלטה והשלכותיה. ולפי ההכרות ביננו. המעבר שלו יועיל לכולכם. אני שמח לראות שיש לך כאן תמיכה נהדרת ביי נסים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית